top of page

PORTFOLIO

Nikola Golubovic, novinar, Niš

DRUŠTVENE MREŽE

IZRADA PROFESIONALNOG VIDEO MATERIJALA ZA DRUŠTVENE MREŽE

Svaki promo video mora da izazove zainteresovanost za proizvod tako što će biti drugačiji i zanimljiviji od ostalog sadržaja na društvenim mrežama. Za klijenta KOYE APP kreirao sam serijal mini-filmova u formi REELS sadržaja (vertikalni video za Instagram i TikTok), svaki sadrži specijalne efekte, a neke od njih možete pogledati ovde:

Više mojih video-montaži možete pogledati OVDE.

VIDEO-TUTORIJALI

Kako bi korisnik vašeg brenda u potpunosti shvatio kako mu konkretan proizvod može pomoći, potrebno je da bude upoznat sa tim kako on radi / šta nudi. Video-tutorijali trend su protekle decenije i nezamislivo je lansiranje novog proizvoda bez informisanja kupca/korisnika o nameni. Video-tutorijali ne zahtevaju glumu, ali zato zahtevaju video-vizuale i, četo, audio-montažu.

PROMO VIDEO KRATKE I DUGE FORME

Uz pomoć moderne opreme i savremenih softvera koji su standard u industriji (koristi se Apple portfolio) moguće je kreirati različite promo formate. Bilo da se radi o igranom TV spotu ili video-vizualu za društvene mreže, bilo da se radi montaža glasa ili ne - promo videi neizostavan su faktor u vašem poslovanju.

CELOKUPNO VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Nikola Golubovic instagram

Jedan od najčešćih zahteva mojih klijenata je održavanje profila na društvenim mrežama. Ovo uključuje planiranje svih postova, odgovaranje na poruke, ali i ideju, produkciju i postprodukciju sadržaja koji su neophodni kako bi vaš brend bio prepoznatljiv na tržištu.

IZRADA WEB SAJTA

Koliko puta ste čuli izreku "ukoliko nisi na Google-u, ti ne postojiš"! Ovo je posebno primenjivo kod firmi čiji rezultati poslovanja direktno zavise od (ne)postojanja na internetu. Web prezentacija (bilo da je promo-sajt ili on-line prodavnica) idealno je rešenje za bolje poslovne rezultate. 

Izgled i dizajn sajta zavise od samog brenda i njegovog osnovnog vizualnog identiteta. Na sajtu je moguća ugradnja svih neophodnih third-party aplikacija, uz SEO optimizaciju.

U nastavku pogledajte neke od mojih radova. 

Restoran Kamel sajt

OSTALO

- mailing liste,
- profesionalni sajtovi sa svim potrebnim aplikacijama (on-line shop, newsletter marketing, kreiranje korisničkih profila na sajtu...),
- kreiranje foto-vizuala,
- audio montaža (kreiranje podcasta, reklama...),
- video montaža (za društvene mreže ili TV spotove),
- celokupan portfolio digitalnog marketinga. 
- PR sektor (promo akcije, loyalti aktivacije, veća prisutnost brenda...)

Zahvaljujući internacionalnoj edukaciji (specijalizacija u SAD-u - pogledati biografiju) i praktičnom iskustvu, posedujem znanja iz svih oblasti digitalnog marketinga i PR-a. Ukoliko vam je potrebno nešto što se ne nalazi u portfoliu - slobodno me kontaktirajte ovde.

bottom of page